Полша предлага пълно търговско ембарго на Русия

Забраната да включва търговията по море и суша
19 мар 2022 20:30, Анисия Иванова
209
Полша предлага пълно търговско ембарго на Русия
Снимка: БГНЕС

Полша е предложила на Европейския съюз да наложи пълна забрана за търговията с Русия, каза днес полският премиер Матеуш Моравецки, цитиран от Ройтерс.

По думите му това трябва да стане възможно най-скоро, като забраната да включва търговията по море и суша. "Отрязването на търговията с Русия ще окаже допълнителен натиск върху Русия да обмисли дали не е по-добре да прекрати тази жестока война".

По-рано тази седмица страните от ЕС одобриха четвърти пакет от санкции срещу Русия- Не бяха обявени подробности, но френското председателство на съюза каза, че на Русия ще бъде отнет статутът  на "най-облагодетелствана нация". (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
154
0
 
0
 
! Отговори
джо преди 2 години
По добре изобщо да не слушаме Полша. Тези пановете са по-зле от Украйна. Видимо е , че няма смисъл да играем по тяхната ***. До такава степен са изгубили разсъдък , не могат да измислят нищо конструктивно. Това тяхно мнение е обяснимо до някъде, но нямат кураж. Всички са се наа....ли от страх, но тези са изцапали и ушите.
153
1
 
2
 
! Отговори
void преди 2 години
Евала, най-накрая някой да го каже както си трябва! С тази си политика от по-миналия век руснаците не заслужават дори да помиришат Европа. Ембарго, ограничения и мизерия за обикновените граждани там докато овцете се събудят и сами си свалят кремълското джудже без да се налага целия свят да плаща за мераците му.
152
0
 
1
 
! Отговори
Инж+ преди 2 години
Това е решението!!! След толкова години "грозни" и "безгръбначни" компромиси - ето до къде я докарахме.....
151
3
 
0
 
! Отговори
Барон преди 2 години
Май лъсва апетита на националистите в Полша към Украйна!!! Полски *** мечтаят за Жечсполина!! Тая войната се води за лапане на украйнските ресурси и състраданието към хората е сама поза!!!Така че войната до разпиляването на Украйна нема свърши...
150
4
 
3
 
! Отговори
Яючемашморавецкурв0 преди 2 години
Поляците са пияндури всички до един и не знаят ни какво правят ни какво говорят. Жените им ги коханят и тъпчат руски и български и арабски чу-ркета до побъркване затова и генът им вече е тотално подменен от Славяноарийски към чисто ***.Тез чисти бели и руси Полякини, които помните идваха по ММЦ в Соца за да подобрят Тюрките в БГ вече ги няма или са спасени към САЩ или не са в Полша,
149
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
А кога поляците ще върнат на немците източна прусия (вармия и мазурите на полски)там е и главната квартира на Хитллер 'вълчата яма'.Поляците са имали достъп до Балтийско море само до град Гданск който е бил общ с германците и от там е започнала войната между тях.Бил съм в Полша на работа и те имаха претенций,че Лвов е техен и наистина след Лвов до полската граница населението говори основно на полски.
148
2
 
17
 
! Отговори
До 188 преди 2 години
Основните двигатели на тази война са САЩ и Англия, а ЕС с риск за европейската икономика се съобразява с американската политика на демократите.
147
3
 
15
 
! Отговори
Кой е виновен? преди 2 години
САЩ и Англия дадоха и дават милиарди за въоръжаване на Украйна и превръщането й в анти Русия, а ЕС си затварят очите.
146
2
 
16
 
! Отговори
Още един кратун преди 2 години
Както винаги, ЕС се движи по инерция, след събитията. Вместо през 2014 да сложи край на драмата с Украйна, ЕС изпадна в спирала, която го тласка към дъно. днес, вече седмица не чуваме внятни послания от лидерите. Защо? Защото си взеха "мисловна пауза", да търсят къде сбъркаха и как да ни го представят или замажат. Войната в Украйна далеч не е по вина на Путин, както ни убеждават, а на тези, които я допуснаха.
145
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как ще бъде отнет статута на Русия " като най-облагодетелствана нация" при условие, че имат най-много санкции!? Русия е най-облагодетелствана държава от страна на ресурси и желанието да притежават някои хора трези ресурси е огромно. Това дори не са правителства , а шепа хора по чиято *** играят купените западни правителства. Русия ги плясна през ръцете и обяви , че няма да им ги даде.
144
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ХАХАХАХАХАХХАХАХХХАХХХХАХАХАААААААААААААА...............
143
3
 
11
 
! Отговори
V преди 2 години
Много сме зависими от петрола и газта на РФ. Това санкции ембарго и др. могат налат само Русия
142
5
 
27
 
! Отговори
АЗЛК преди 2 години
Поляците усилено вървят към демилитаризацията си
141
2
 
16
 
! Отговори
Кгкжибиибй преди 2 години
Един тука вика, докато не почнем да мразим руснаците нямало да се оправим. Обаче се не сеща, че трябва и да се поработва маненко за да се оправим.
140
0
 
5
 
! Отговори
Chejvjvjvjv преди 2 години
До ХиксаЕдин плюс от мен за жените на поляците!
139
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нюанси много, но същността е само една - НАТО съществува, за да притиска Русия.
138
4
 
19
 
! Отговори
Картофени човечета преди 2 години
Расли под земята, като излязат на светло, зеленясват, покълнват и се спаружват от злоба и подлост.
137
8
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поляците са от най-противните типажи. Викат им картофени човечета.
136
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Полша не била се скатавала зад гърба на НАТО, а само предлагала.... Ами то и Украйна не се скатава зад гържа на НАТО, а СИ е НАТО в чист вид. Полша непрекънато е била ядостна против всички политики в ЕС, не само, когато я обвяняват в държавно владеене на съдебната власт,в оласта на икономиката също.Полша води най-активна подривна дейност срещу съседните си държави.Срещу всички съседни сържави. От Украйна изсмука население да им работят евтино, например. Достойни наследници на йезуитите са.
135
29
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предлагам на НПр Элеонора Митрофанова още утре да си вземе паметника на руската армия. Да си го сложат, например в двора на посолството, или в центъра на Москва, а може и някъде в Сибир. На нас не ни трябват паметници на нация която убива други славянски народи, анексира чужди територии, дипломатите им се занимават с не регламентирани дейности, а посланичката им възхваля Путин. Сергей Лавров също може да си го вземе и да си го постави на вилата за да знаем къде му е леговището.